Uvjeti korištenja web stranice

Ovi uvjeti korištenja web stranice propisuju uvjete i pravila za korisnike i odnose se na korištenje web stranice zupenovavas-tar.com koja je u vlasništvu Župe sv. Roka, sa sjedištem u 52446 Nova Vas, Višnjanska 13. Korištenjem ove web stranice korisnik potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima korištenja web stranice.

Sadržaj web stranice na domeni zupenovavas-tar.com vlasništvo je Župe sv. Roka te se, ukoliko to nije drugačije navedeno, ne smije kopirati, objavljivati, distribuirati i sl. bez izričitog pristanka vlasnika stranica. Sadržaji objavljeni na web stranici imaju informativni karakter, Župa sv. Roka nastoji objaviti točne informacije ali ne daje nikakva jamstva u pogledu njihove preciznosti i potpunosti.

Korištenjem sadržaja ove web stranice korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz njena korištenja te prihvaća koristiti njen sadržaj isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. Župa sv. Roka isključuje svaku odgovornost za izravnu i neizravnu štetu koja proizlazi ili bi mogla proizaći iz pristupa i korištenja sadržaja stranica, bilo kakvih pogrešaka u njihovom sadržaju ili nedostupnosti zbog tehničkih razloga.

Ova web stranica može sadržati i informacije trećih osoba te poveznice na web stranice trećih strana. Župa sv. Roka ne daje nikakva jamstva u pogledu točnosti ili bilo kojih drugih karakteristika takvih informacija i poveznica, te ne preuzima nikakvu odgovornost za sadržaje stranica na koje poveznica usmjerava korisnika. Web stranice trećih strana imaju svoje neovisne uvjete poslovanja te je obveza korisnika upoznati se s njima prilikom posjete tim stranicama.

Korisnik stranice na domeni zupenovavas-tar.com potvrđuje da je upoznat s činjenicom da ponekad dolazi do prekida usluga jer pristup web stranici može biti u prekidu, privremeno nedostupan ili isključen, te da su to događaji izvan kontrole Župe sv. Roka te stoga on nije odgovoran za bilo kakav gubitak podataka do kojeg može doći za vrijeme prijenosa informacija na Internetu.

Korištenje web stranice zupenovavas-tar.com isključivo je na odgovornost korisnika. Župa sv. Roka oslobađa se od svake odgovornosti za štetu koja je mogla nastati prilikom posjete stranici uslijed protupravnih radnji trećih osoba, računalnih virusa, prekidom u komunikacijskoj liniji, neovlaštenim pristupom, neprikladnim ponašanjem, nemarom i slično te drugih slučajeva za koje nije odgovoran vlasnik stranice.

Župa sv. Roka zadržava pravo da u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave ukine ili izmijeni sadržaj Općih uvjeta korištenja ili sadržaj web stranice zupenovavas-tar.com. Korisnici su dužni prije svakog korištenja web stranice zupenovavas-tar.com pregledati sadržaj Općih uvjeta korištenja. Suprotno postupanje oslobađa Župu sv. Roka od bilo kakve odgovornosti. Ovi Opći uvjeti korištenja i bilo kakve njihove izmjene stupaju na snagu objavom na zupenovavas-tar.com.

Informacije o vlasniku internetske stranice zupenovavas-tar.com:

Župa sv. Roka
Sjedište: 52446 Nova Vas, Višnjanska 13
OIB: 52408626366
Email: psvrok@optinet.hr

Scroll to Top